Vagitorije sa ekstraktima pet biljaka 10 x 3 g

Vagitorije sa ekstraktima pet biljaka

Biljne vagitorije sa ekstraktima pet biljaka namenje su za vaginalnu i cervikalnu sluznicu. Koriste se pre svega kod problema vaginalne suvoće kojima su sklone posebno žene u menopauzi, ali i tokom života usled brojnih hormonskih promena. Osim te namene, ove vagitorije se koriste i kod pojave pojačanog sekreta  kao i za obnavljanje vaginalne i cervikalne sluznice.

Vagitorije sa ekstraktima pet biljaka – sastav:

Jedna vagitorija sadrži:

  • 600 mg uljanog ekstrakta kantariona (Hyprici herba),
  • 160 mg suvog ekstrakta hajdučke trave (Achillea millefolium extract),
  • 160 mg suvog ekstrakta pastirske torbice (Capsella bursa pastoris extract),
  • 120 mg suvog ekstrakta cveta nevena (Calendula oficinalis flowers extract),
  • 120 mg suvog ekstrakta kamilice (Chamomilla recutita extract).
  • Pomoćni sastojci: beli vosak (Cera Alba), propilenglikol (Propylene Glycol), tokoferol (Tocopherol), čvrsta mast (Witepsol H15).
Photo by S. Tsuchiya on Unsplash

Osobine i namena

Vagitorije sa ekstraktima pet biljaka su namenjene za vaginalnu i cervikalnu sluznicu.
Pomažu obnavljanje vaginalne i cervikalne sluznice u stanjima pojačanog vaginalnog sekreta, oštećenja sluznice izazvanih bakterijama ili virusima i ublažavaju promene vaginalne sluznice u stanjima vaginalne suvoće različitog porekla (menopauza, hormonski disbalans i dr.).

home vagitorije.rs

Vagitorije 5 biljaka – Način primene

Odvojite 2 plastične trake omotača vagitorija, izvadite vagitoriju i bacite prazan omotač. Aplicirajte vagitoriju u ležećem položaju i nemojte ustajati pola sata nakon toga, kako bi se vagitorija dobro rastopila i apsorbovala svuda.
Samo za odrasle osobe.
Kod oštećenja cervikalne i vaginalne sluznice primenjuje se po jedna vagitorija uveče 10 dana, a može se produžiti na 30 ili 60 dana u zavisnosti od težine problema i saveta ginekologa.
Kod vaginalne suvoće vagitorije sa ekstraktima pet biljaka koriste se najmanje 10 dana, jednom dnevno. Terapija se po potrebi može produžiti i ponavljati. Ove vagitorije su prirodan lubrikant i pomažu kod problema bolnih seksualnih odnosa uzrokovanih vaginalnom suvoćom.

Čuvanje: Na temperature do 25 stepeni.

Pakovanje: 10 x 3 grama

Proizvođač: Cydonia

Uvoznik: Peyton Medical

PRATITE NAS:

Vagitorije sa ekstraktima pet biljaka
Vagitorije sa ekstraktima pet biljaka